Opdatering af forholdsregler omkring Covid-19 (2021-01-25)

Der er åbent for indlevering samt afhentning af udstyr til reparation. Der kan bestilles varer hjem til lager som herefter kan afhentes efter nærmere aftale.
Alt udstyr afsprittes ved modtagelse og inden aflevering.
Der tilbydes fjernsupport via TeamView - I nødstilfælde ydes On-Site-Support (Fysisk nedbrud på forbindelse, enheder mv. der ikke kan klares på værkstedet).
Reparationer på større maskiner mv. foretages som sædvanligt udkørende - Der tages de nødvendige forholdsregler omkring Covid-19 jf. myndighedernes retningslinjer.

Opdatering af forholdsregler - Covid-19 (2020-05-21)

Da myndighederne stadig anbefaler opretholdelse af afstand samt begrænsning af mulighed for overførsel af smitte gælder at besøg på værkstedet minimeres så meget som muligt. Dvs. udstyr modtages/leveres så vidt muligt udenfor værkstedet. I forbindelse med gennemgang af systemer eller software tilbyder jeg fjernsupport.
Det samme gør sig gældende ved levering af reparerede eller nye systemer - Efter afhentning og tilslutning hjemme, kan gennemgang og evt. undervisning foretages via TeamViewer fjernsupport.
Alt udstyr der modtages bliver desinficeret/rengjort inden der arbejdes på det.
Vedr. mundbind - Ved kundebesøg vurderer jeg altid forholdene på stedet samt opgavens karakter og beslutter herefter hvad jeg synes der er behov for. Kunden kan altid bede om at jeg benytter mundbind.
Jeg har altid håndsprit/håndrens med og benytter ikke toilet/vaskefaciliteter på stedet, hvis det på nogen måde kan undgås

Retningslinjer i forbindelse med corona-pandemi (2020-03-12)

I forbindelse med myndighedernes udmelding onsdag d. 11. marts har jeg indført følgende tiltag i forhold til kundekontakt i virksomheden:

Vi skal holde tingene igang, ikke mindst de digitale systemer som muliggør kommunikation på trods af indskrænkede muligheder for direkte personlig kontakt.
Derfor fortsætter jeg selvfølgelig med at servicere allerede igangsatte opgaver, ligesom nye opgaver tages ind.
Jeg appellerer til forståelse for ovenstående tiltag og ønsker alle sikkert gennem den kommende periode!

Axel Nielsen, n-kh.dk

Salg af computere/SkolePC/GamerPC

Jeg får gennem tiden en del ældre systemer ind på værkstedet. Mange af disse indeholder komponenter som ikke er udtjente, men som udskiftes af anden årsag. Disse sammenbygger jeg til fungerende systemer, tester grundigt og udbyder til salg.

Hvis du har behov for en computer til få penge, er du velkommen til at henvende dig. Jeg har måske noget på lager du kan bruge. Det gælder såvel stationære som bærbare PC'ere.

Det er med ret få penge muligt at lave velfungerende systemer der kan bruges til skole/studie, mindre virksomheder eller spil. Meget brugt hardware har ikke den store værdi i gensalg, med mindre det er sat sammen i en fungerende enhed.

Hos Nielsen Knowhow får du samme pålidelighed* som hvis du købte et nyt system samt råd og vejledning til den bedste løsning, selvom du vælger at købe brugt.

*Mange nye systemer er kun stikprøvetestet, mine gennemgår mindst 1 døgns forskellige tests. Jeg yder 3 måneders garanti på hardwarefejl.

Reparation af MacBooks (2018-10-23)

Efter mange forespørgsler har jeg endelig taget mig sammen til at kigge lidt mere på Apples univers. Jeg tilbyder alm. vedligehold og reparation af de fleste MacBooks.

Jeg kan også tilbyde at gendanne data fra diverse MacBook harddiske, enten det er SSD eller alm roterende hardware.

Undtaget er selvfølgelig de helt nye systemer, hvor alt er kryptografisk "låst sammen" samt systemer der stadig oppebærer garanti. Her vil jeg anbefale et Apple Repair Centre.

Nielsen Knowhow støtter hjertestarterprojekt i Rørby & Kærby (2017-08-02)

Tilbage i foråret blev jeg kontaktet af "Kunsten at redde liv" og spurgt om jeg ville være med til at støtte opsætningen af en hjertestarter i lokalområdet.

Jeg syntes det lød som en god idé - Det skulle vise sig, at det var der mange andre lokale virksomheder der havde samme holdning til - Så mange at der kunne blive opsat hele 2 hjertestartere, én i Rørby og én i Kærby!

Jeg er meget glad for at kunne give lidt tilbage til lokalområdet - Det er trods alt lokalområdet der er med til at give mig mit levebrød! Placering af hjertestartere og tilgængelighed kan ses på hjertestarter.dk, herunder Rørby og Kærby.

Hjertestarteren på Rørby Brugs' mur
Hjertestarteren ved Rørby Lokalbrugsen


Ingen ældre nyheder - Tak for du læste - Ha' en dejlig dag!