Salg af computere/SkolePC/GamerPC

Jeg får gennem tiden en del ældre systemer ind på værkstedet. Mange af disse indeholder komponenter som ikke er udtjente, men som udskiftes af anden årsag. Disse sammenbygger jeg til fungerende systemer, tester grundigt og udbyder til salg.

Hvis du har behov for en computer til få penge, er du velkommen til at henvende dig. Jeg har måske noget på lager du kan bruge. Det gælder såvel stationære som bærbare PC'ere.

Det er med ret få penge muligt at lave velfungerende systemer der kan bruges til skole/studie, mindre virksomheder eller spil. Meget brugt hardware har ikke den store værdi i gensalg, med mindre det er sat sammen i en fungerende enhed.

Hos Nielsen Knowhow får du samme pålidelighed* som hvis du købte et nyt system samt råd og vejledning til den bedste løsning, selvom du vælger at købe brugt.

*Mange nye systemer er kun stikprøvetestet, mine gennemgår mindst 1 døgns forskellige tests. Jeg yder 3 måneders garanti på hardwarefejl.

Reparation af MacBooks

Efter mange forespørgsler har jeg endelig taget mig sammen til at kigge lidt mere på Apples univers. Jeg tilbyder alm. vedligehold og reparation af de fleste MacBooks.

Jeg kan også tilbyde at gendanne data fra diverse MacBook harddiske, enten det er SSD eller alm roterende hardware.

Undtaget er selvfølgelig de helt nye systemer, hvor alt er kryptografisk "låst sammen" samt systemer der stadig oppebærer garanti. Her vil jeg anbefale et Apple Repair Centre.

Nielsen Knowhow støtter hjertestarterprojekt i Rørby & Kærby

Tilbage i foråret blev jeg kontaktet af "Kunsten at redde liv" og spurgt om jeg ville være med til at støtte opsætningen af en hjertestarter i lokalområdet.

Jeg syntes det lød som en god idé - Det skulle vise sig, at det var der mange andre lokale virksomheder der havde samme holdning til - Så mange at der kunne blive opsat hele 2 hjertestartere, én i Rørby og én i Kærby!

Jeg er meget glad for at kunne give lidt tilbage til lokalområdet - Det er trods alt lokalområdet der er med til at give mig mit levebrød! Placering af hjertestartere og tilgængelighed kan ses på hjertestarter.dk, herunder Rørby og Kærby.

Hjertestarteren på Rørby Brugs' mur
Hjertestarteren ved Rørby Lokalbrugsen


Ingen ældre nyheder - Tak for du læste - Ha' en dejlig dag!